Diensten

Finse sauna

Sauna is de Finse benaming voor een ruimte waarin een heteluchtbad genomen wordt. De sauna is een houten ruimte met zit- en ligbanken op verschillende niveaus. Hoe hoger men zit, hoe warmer het is. De temperatuur ligt tussen de 65 en 95°C. Door de erg lage vochtigheidsgraad (tussen de 5 en 15 %) kunt u best niet langer dan 15 minuten in de sauna verblijven.

Hammam

Dit is een warme ruimte tussen 40 en 60°C met hoge lucht- vochtigheid van ongeveer 98%.

Dit dient om de huid te reinigen. Men verblijft ca. 15 minuten in de hammam waardoor de huidporiën open gaan staan en alle giftige stoffen , door het zweten, naar buiten worden gedreven. De bloedsomloop wordt gestimuleerd.

Massagebad

Languit in een lekker warm bad liggen is op zich al een zaligheid. Wie dat tikkeltje meer wilt, kan tot rust komen in ons massagebad.

Dat warm bruisend water een geneeskrachtig effect heeft, werd al in de tijd van de Oude Grieken ontdekt. Wat zij door het gebruik van warme bronnen al wisten, is inmiddels ook wetenschappelijk bewezen.

Knuffelruimte

Na en tijdens het gebruik van onze wellness kan u gebruik maken van de knuffel- ruimte.

Hier kan u een drankje en een hapje nuttigen of gewoon languit ontspannen en genieten in de luxueuze relaxzetels voor een romantische haard met spetterende vlammetjes..